Hästskötartanke

När det är strålande sol och lagom varmt, omkring 20 grader, då kan jag verkligen bli akut ridsugen. Men när det regnar och blåser småspik och är halt eller geggigt, då kan jag garantera att jag inte är avundsjuk på alla de som jobbar med hästar! Jag vet vad det innebär av stelfrusna fingrar, geggiga och blöta täcken och hästar, broddande och isgator mellan stall och hage, samt påtvingade skritturer på grund av dåligt underlag.
ÄNDÅ, trots att det är så mycket jobb och små jobbiga faktorer, så har jag jobbat med hästar i många år utan att tänka på att lägga ner förrän jag fick barn.. Hur kommer det sig?
Vad är det som drar så otroligt med just hästar, att man är beredd att trotsa väder och vind dag efter dag och masa sig iväg till stallet supertidigt fastän sängen är varm och skön?
Vad tror ni, läsarna?

Skriv gärna en åsikt i frågan som en kommentar!!

Kommentarer
Postat av: Amanda

För att hästar är det bästa som finns :)

2009-07-25 @ 22:21:48
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Edit

Precis samma sak funderar jag över när jag far ut och springer 12 kilometer trots att det ösregnar och bara är 4 grader i luften! Är det måhända för att stunderna då det känns som att man inte har ett enda bekymmer väger upp för de där jobbigare dagarna, trots att dessa dagar är många och långa?

2009-07-27 @ 14:29:45
URL: http://cykelutflyktochpastasallad.blogg.se/
Postat av: linnea

För att hästarna ställer upp för människorna i vått och torrt! Och för att man får så mycket tillbaka av det jobb man lägger på hästarna! :)

2009-07-31 @ 20:24:53
URL: http://linnealauras.blogg.se/
Postat av: Lotta

För att hästar ger en så mkt lycka =)

Prenumerera gärna på min blogg ska följa din varje dag =)

2009-08-04 @ 21:49:36
URL: http://excellentcharm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0