Hur har er hästsommar varit?

Innan jag sätter mig och skriver om hästar hit och hästar dit, så är jag lite nyfiken.. hur mycket häst har er sommar inneburit? För mig har det varit lite skralt med hästar, mest för att jag varit hemma och haft hand om sonen medan sambon jobbat hela dagarna, sen åkte vi till södra delarna av landet och sen har vi visserligen hälsar på lite hästar, Hera, Grace, Taurus och Vally samt Lyster och Tärna för att vara exakt. Sonen har ridit på ett par av dem, medan jag själv fått avstå pga foglossning. För jo, jag ska ha barn snart igen, så just nu vaggar jag som en anka fram och tillbaka, och är ärligt talat rätt så glad att slippa sitta och rida flera hästar om dagen och mocka en massa och leda runt hästar mellan stall och hagar.. Jag säger bara oj, så skönt att inte vara tvungen att göra sånt!!
Fast jag red och höll igång varje dag till slutet av åttonde månaden när jag fick min son, lite tidigare än beräknat.
Då gick det bra, men det verkar vara värre nu. Vi får se. Kanske att jag får rida lite hos "svärmor" när vi hälsar på, hon rider för fullt varenda dag! Lite kul att äntligen ha "familj" som gillar hästar som jag själv, min egen familj har aldrig varit så mycket för dem, tyvärr, bortsett från mig själv alltså!

Såå.. berätta lite kort om er hästsommar... snälla?



   Tillbaka :o)

Hej igen, nu har jag varit på semester med familjen, och även hunnit släppa nyheten att familjen ska bli lite större i månadsskiftet oktober/november.
På semestern så har vi hunnit med hästar och många andra djur, sonen har nog sett flest, eftersom han varit på Universeum och Kolmården och även varit med mig när jag hälsat på gamla hästvänner, Hera, Taurus, Lyster, Tärna, Grace och den nya lilla sötnosen Vally.
Sonen fick rida, medan jag som har något så irriterande som foglossning (bäckenet luckras upp inför förlossning så man kan i princip inte gå, aj!) fick nöja mig med lite markträning av Hera och Taurus samt att leda sonen på Grace och Lyster. (Barbacka vill jag inte att han rider själv).
Men det är skönt att ha träffat lite hästar igen, rena terapin om jag får ha en åsikt!!
Just ikväll är jag vääääldigt trött, men imorgon ska sonen vara på dagis fem timmar så jag hinner skriva lite då istället.
Jag hoppas att alla haft en bra sommar när jag inte varit här. Det har jag!